Ydelser

Min største styrke er min erfaring med at udvikle læringsaktiviteter, mennesker og organisationer fra mange forskellige kontekster med mange forskellige mennesker. Jeg kan designe det kursus, den workshop eller den undersøgelse, som lige netop vil bringe jer videre med jeres udfordringer. Jeg har min egen værktøjskasse, som jeg glædeligt deler ud af, fyldt med konkrete metoder til at skabe læring, motivation i ledelse, holde skabende møder, håndtere stress og vanskelige samtaler, skabe robuste arbejdsfællesskaber og meget mere. Ved hjælp af mit store bagkatalog af metoder til facilitering af samtaler og processer, designer jeg den proces, der skal til, for at værktøjerne bliver jeres. Her kan I læse om nogle af de ydelser, jeg leverer til mine kunder. 
Onlinekursus:
Klar kommunikation i ledelse
Klik her!
two%20people%20meeting%20with%20iphone%2

Konflikthåndteringskurser

Konflikthåndtering står i centrum af alt hvad jeg kan: stressrobusthed, svære samtaler, deeskalerende kommunikation, kulturforståelse og sikkerhed. Jeg holder praksisnære kurser, hvor vi arbejder med jeres udfordringer og bringer jer videre.

Sociologiske analyser

Jeg arbejder med både kvantitative og kvalitative metoder og ofte i kombination. Jeg har lavet undersøgelser af samarbejdsformer, ledelse, transfer af læring, motivation, mangfoldighed og meget andet. Læs mere.

Udvikling af lederteams

Gennem seminarer, workshops og coaching har jeg arbejdet med en bred palette af lederteams med vidt forskellige udfordringer. Jeg designer et seminar med afsæt i deltagernes virkelighed, hvor deltagernes erfaringer og kræfter samles - og nye tanker og ideer hjælpes på vej. Mit succeskriterium er at skabe nye signifikante erfaringer, der definerer fremtiden og stærke relationer, der gavner samarbejdet. 

If%2520you%2520use%2520this%2520photo%25

Kursusudvikling

Gennem kvantitative eller kvalitative evalueringer bibringer jeg jer en øget indsigt i de dynamikker, der er på spil i jeres kursuslokale. Jeg hjælper med at belyse transfer af læring - altså hvordan og i hvilket omfang læringen føres ud i livet. Jeg har skrevet en håndbog om transfer og anstrenger mig for at leve op til mine høje transferambitioner på mine egne kurser.

If%2520you%2520use%2520this%2520photo%25

Workshop om motivation

Motivation er et af de emner, man taler alt for lidt om på de fleste arbejdspladser. Det er et parameter, der har betydning for enhver opgaveløsning. Mange ledere benytter sig i ledelsesgerningen af forældede motivationsværktøjer. Jeg holder workshops, hvor vi arbejder med at finde veje til at øge motivation i arbejdsfællesskabet gennem ledelses- og organisationsudvikling. Læs mere her.

Crunching%20the%20numbers_edited.jpg
Laptop%20and%20notepad_edited.jpg

Stressrobusthed i organisationen

Det er ikke mennesker, der skal være stressrobuste, det er organisationer. Jeg har brugt tusindvis af timer på at undervise i stress og stresshåndtering og udvikle stressrobusthed i organisationer. Læs mere.