Onlinekursus:

Klar kommunikation i ledelse

Et heldags "real-time" onlinekursus i et helt nyt format, hvor du udvikler dine kommunikative evner som leder i engagerende øvelser

Ledelsesudvikling med plads til ro og eftertænksomhed

Klar kommunikation i ledelse

Vil du gerne blive (endnu) bedre til at kommunikere med dine medarbejdere?

Vil du gerne være mere tydelig i dine forventninger til dine medarbejdere?

Vil du gerne forme en kultur på arbejdspladsen, hvor uenigheder skaber dynamik, synergi og udvikling fremfor konflikter?

- og hvor travlhed kan håndteres uden sygemeldinger?  

Vil du gerne have en større indsigt i stress og konflikthåndtering og afsøge nye veje til at skabe mere robuste samarbejder?

Så er online kurset "Klar kommunikation i ledelse" noget for dig. Kurset foregår online i et helt nyt format, hvor der veksles mellem oplæg, drøftelser og opgaver, hvoraf nogle løses online sammen med andre kursister og andre på egen hånd. 

 

Sæt dig et fredeligt sted med din computer og gør dig klar til at modtage ny inspiration, konkrete værktøjer og reflekterende øvelser. Du kan sidde hjemme eller i sommerhuset - men du skal slukke telefonen og sæt autosvar på mailen. Frokosten, den må du selv sørge for, men vi anbefaler, at du tillader dig selv den luksus, det er at spise i ro og mag med plads til eftertænksomhed.

_C4A3686%2520copy%2520red_edited_edited.

Mikkel Mojo Møller Johansen er sociolog, systemisk coach og ledelseskonsulent. Han har mange års erfaring med at udvikle læringsaktiviteter indenfor kommunikation, samarbejde og ledelse. Under corona-nedlukningen i foråret 2020 fik han øjnene op for de muligheder, der ligger i online-undervisning og holdt en stribe interaktive webinarer, hvor "Motivation i ledelse" og "Som gidsel på hjemmearbejdspladsen" var blandt de mest populære. 

Jeg tror på, at man kan noget helt andet - og måske mere - når man flytter læringen væk fra den sædvanlige kursusramme og ind i mere rolige og trygge omgivelser. Det kræver lidt mere koncentration, men roen og "nærværet med sig selv" er en uvurderlig kontekst for personlig udvikling. Det er selvfølgelig også et spørgsmål om smag og læringsstil. Det er ikke lige effektivt for alle, men har man oplevet, at det er svært at føre nye værktøjer fra kursuskonteksten ud i den praktiske kontekst, giver denne form helt andre muligheder. Ikke mindst fordi kurset inkluderer en opfølgningssamtale 3-4 uger senere. 

Billede af JESHOOTS.COM

Praktiske detaljer

 

Kurset er et åbent kursus med blandende hold. Hvert hold består af maksimalt 8 kursister. Forud for kurset modtager du et brev med de materialer, du skal bruge i løbet af dagen.

 Kursusdagen varer fra 9 til 15.

 

Du skal have en computer med kamera og lyd, et sted med fred og ro, en telefon på lydløs og en jakke, så du kan gå en tur udendørs.

Men kurset slutter ikke der. Efter kursusdagen modtager du i de efterfølgende to uger et ugentligt refleksionsskema på mail.  3-4 uger efter kursusdagen sluttes forløbet af med en individuel opfølgningssamtale.  

Pris: 3750,- kr + moms. 

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen og få tilsendt yderligere information om indhold og pris samt datoer for kommende åbne kurser.