k3_01920_35762903816_o.jpg

Alt for mange ressourcer bliver brugt på kurser, seminarer og analyser uden at det reelt har en effekt. Jeg tilstræber, at alt, hvad jeg gør for mine kunder, skal have effekt i form af virkelige, synlige, mærkbare forandringer. Hvis I gerne vil skabe reel virkning af jeres kompetenceudvikling og ledelsesseminarer, så har vi noget at tale om. Eller har I brug for hjælp til at komme videre i en vanskelig forandringsproces - så har jeg et kvalificeret bud.

Jeg udvikler samarbejde, ledelse og organisationer gennem seminarer, kurser og analyser. Jeg holder kurser i kommunikation, stresshåndtering, mødeledelse, konflikthåndtering, samtalestyring, forhandlingsteknik og interviewteknik. Jeg faciliterer seminarer og udviklingsprocesser eller laver den kvalitative eller kvantitative analyse, der giver jer afsæt for at komme videre. Alt hvad jeg gør baserer sig på en mangeårig interesse for både individuel og organisatorisk læring, samt for hvordan mennesker fungerer og agerer under pres. Derfor tror jeg på, at jeg kan flytte både individer og organisationer.

Mit navn er Mikkel Mojo Møller Johansen og jeg er uddannet sociolog, systemisk coach og kaptajnløjtnant af reserven. Min baggrund i det narrative og systemiske lægger vægt på relationerne, mens mit sociologiske kendskab til forandringer fremdrager det eksplicitte, konkrete og forankrende.