Om Mig

Jeg hedder Mikkel Mojo Møller Johansen og er uddannet sociolog, systemisk coach og kaptajnløjtnant af reserven. Jeg udvikler samarbejde og kommunikation for mennesker og organisationer - særligt når det handler om at håndtere stress, konflikter, vanskelige samtaler og udvikle færdigheder, der skal bringes i anvendelse under pres. Derudover har jeg en mangeårig interesse for både individuel og organisatorisk læring.

Min baggrund i det narrative og systemiske lægger vægt på relationerne, mens mit sociologiske kendskab til forandringer fremdrager det eksplicitte, konkrete og forankrende. Skal man for alvor arbejde med de interne dynamikker i et team er det ikke nok at have en sjov dag sammen. Der skal skabes et rum for de dybere samtaler om samarbejdet i teamet. Samtaler, der flytter noget.​ Jeg har dog også et repetoire af både underholdende og udfordrende teamøvelser, med plads til både alvor og smil. 

Mojo Advice er navnet på min virksomhed. Ud over at afholde kurser, facilitere udviklingsprocesser og lave evalueringer og analyser arbejder jeg som freelance konsulent i andre kursus- og konsulentvirksomheder. Du kan blandt andet møde mig som underviser og facilitator indenfor organisationsudvikling i de spændende lokaler hos Danmarks bedst evaluerede kursussted MBK