Motivation

_C4A3686%2520copy%2520red_edited_edited.

Motivation er svaret på spørgsmålet om, hvorfor vi gør det, vi gør, på den måde vi gør det på, i stedet for at gøre noget helt andet. Det er ikke helt uvæsentligt at beskæftige sig med det, der driver os i arbejdslivet og vi gør det alt, alt for lidt. Der lader til at være en vis berøringsangst overfor det - for hvad gør vi, hvis vi opdager, at motivationen ikke er der? 

Jeg holder workshops, webinarer og seminarer om motivation i organisation og ledelse. Deltagerne får inspiration til at reflektere, drøfte og løse konkrete opgaver, der øger deres forståelse for motivation og hvordan de kan arbejde med både egen og andres motivation. I får nye værktøjer til at få øje på motivationen og nye knapper at skrue for at arbejde med motivationen - hvad enten det er i klasselokalet, i HR-afdelingens arbejde eller i ledelsen. 

Jeg har desuden holdt en række velbesøgte webinarer om "motivation i ledelse" under Coronakrisen.

BLOG OM MOTIVATION

Motivation handler om organisationskultur, kollegialitet og ledelse. En øget forståelse for motivation i organisationen gør det nemmere at arbejde med motivation og dermed øge engagement, produktivitet og skabe et bedre arbejdsmiljø. Læs min artikel om motivation i ledelse i min blog.

Image by Fab Lentz

MOTIVATIONSWEBINAR

Et webinar om motivation i ledelse kan være en booster til en ledelsesgruppe, der har behov for ny inspiration. Et webinar hos mig er ikke bare et foredrag, men et interaktiv online ledelsesseminar, hvor I også får øje på konkrete veje til at øge motivationen i netop jeres organisation. Kender I mon de væsentligste faktorer i forhold til medarbejdernes motivation i dagligdagen? Og vil I gerne blive bedre til at bringe dem i spil?

webinar og online workshops