Konflikthåndtering

Står I midt i en konflikt på arbejdspladsen? Eller er samarbejdet på arbejdspladsen hæmmet af lurende eller hyppige småkonflikter? Jeg designer seminarer, opfølgningsprocesser og kurser, hvor jeg arbejder ud fra jeres konkrete udfordringer og hjælper jer med at skabe en fremtid, hvor uenigheder bliver produktive fremfor destruktive. Den konkrete værktøjskasse og strategi tilpasses jer, så vi finder den helt rigtige vej til målet.  

 

Er du interesseret i at komme på et åbent kursus i konflikthåndtering? Jeg holder med jævne mellemrum åbne kurser, hvor du har mulighed for at tilmelde dig. Du lærer at håndtere alt fra en interessekonflikt mellem to parter til en strukturel konflikt i organisationen, men også generelt at optimere det psykiske arbejdsmiljø.

Konflikthåndtering er centralt for alt, hvad jeg har lavet: fra træning af vanskelige samtaler på arbejdspladsen til on-the-ground krisestyring for EU i konflikten mellem Georgien og Rusland. Det hele baseret på en solid grundforståelse af både de sociale, psykiske og biologiske faktorer, der er på spil, når mennesker er under pres. Jeg har holdt en lang række af forskelligartede kurser i konflikthåndtering og faciliteret gruppeudviklingssamtaler i forbindelse med konfliktfyldte arbejdsmiljøer på alt fra genbrugspladser til store internationale virksomheder. 

Jeg har holdt masser af online kurser og workshops i coronatiden. Udført korrekt kan et online seminar i konflikthåndtering sagtens give effekt og det er en erfaring, jeg vil bygge videre på, fordi det giver mening, når mennesker og virksomheder er geografisk spredt.

Konflikttrappen er en hyppigt brugt - og misbrugt - model, som jeg har skrevet en artikel om i min blog. Du kan læse den her.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen og få mere information om, hvad jeg kan tilbyde jer.

 

Du bliver ikke automatisk tilmeldt nogen nyhedsbreve eller lignende, men modtager blot svar på din henvendelse.  

Mojo Advice c/o Mikkel Mojo Møller Johansen, Rorupvej 25, 4320 Lejre, Danmark.

Email: mikkel@mojoadvice.dk

Privatlivspolitik

© Mojo Advice. Organisationssociologisk Praksis.