Coaching i Coronakrisen

_C4A3686%2520copy%2520red_edited_edited.

Coronakrisen er en kæmpe udfordring for samfundet på alle leder og kanter. Mange har måtte vænne sig til at langt mindre koordination foregår ansigt til ansigt, men over telefon eller web. Der er en kæmpe forskel på at mødes ansigt til ansigt og mødes online. En masse relationsopbyggelse og vedligeholdelse af samarbejdsrelationer går tabt, hvis ikke man er opmærksom på det. 

 

I de seneste uger har jeg afholdt en række webinarer og samtaler online. Det har vist sig, at det godt kan lade sig gøre, hvis man gør det rigtigt. Vi skal anstrenge os noget mere for at lytte ordentligt til hinanden og der skal overkompenseres for manglende nærvær og kropssprog i samtalen. Jeg har fundet mig til rette i det, og det fungerer. 

Da alle fattes penge i øjeblikket, giver jeg 50% rabat på alle coaching samtaler - også til eksisterende kunder. Det betyder, at du kan få en coaching session for 400 kr. + moms. 

Læs mere om coaching ved at klikke her.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen og få tilsendt mere information om coaching, samt tre vigtige spørgsmål du fra tid til anden bør stille dig selv.