Sociologiske Analyser

_C4A3686%2520copy%2520red_edited_edited.

Sociologi er læren om det sociale. Jeg arbejder med dataindsamling og analyse med fokus på at skabe effekt. Jeg laver undersøgelser, der viser et forandringspotentiale, gør udgangspunktet klart og viser vej for forandringen. Når nye initiativer skal sættes i værk, forandringsprocesser udvikles og gennemføres eller nye strategier formuleres og implementeres, er det vigtigt at starte med det rette vidensgrundlag, både organisatorisk, kulturelt og socialt. Jeg har fra start til slut fokus på at lave en analyse, der giver nye indsigter og understøtter de ønskede forandringer med værdifuld viden. 

Evaluering er en særlig gren af undersøgelser, som jeg har en særlig forkærlighed for. Jeg laver både små kvantitative kursusevalueringer og omfattende kvalitative evalueringer med observation og dybdeinterview, hvor jeg fx kan kortlægge læringens vej fra undervisningslokalet til praksis på arbejdspladsen (transfer). Det allervigtigste er, at jeg starter med at lytte til jer - så evalueringen giver svar på det, I gerne vil vide.

Derudover laver jeg arbejdspladsvurderinger (APV). Det kan du læse mere om her.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen og få tilsendt mere information om undersøgelser og evalueringer. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvad du specifikt er interesseret i.